Kun tarvitset isompaa autoa, vuokraa Laplandminibussi täältä! 

Laplandminibussi: Vuokrattavana 2014 vuoden 8+1 -paikkainen Volkswagen Transporter -minibussi 115e/vrk hinta sis. ALV

 • B-kortilla ajettava 
 • Vapaat kilometrit 
 • Diesel 
 • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella
 • Ilmastointi 
 • Radio/CD-Soitin 
 • 2h-istuinpenkki etumatkustajille 
 • Vakionopeussäädin 
 • Puoliautomaattinen "Climatic" ohjaamoilmastointi ja takatilan lämpö ja puhallin
 • 2 x Kuljettajan istuimen korkeudensäätö
 • Kuljettajan istuimen lämmitys 
 • Kuljettajan istuimen ristiselänsäätö 
 • Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt 
 • etumatkustajan etuturvatyynyn on/off-kytkin

Toisinaan tulee hetkiä, jolloin on tarvetta isommalle autolle. Autokaupoille ei kuitenkaan kannata lyhytaikaisen, eikä hieman pidempiaikaisenkaan tarpeen vuoksi lähteä. Edullisemmaksi ja helpommaksi tulee vuokrata minibussi täältä! Minibussia on vuokrattu aiemmin päivästä jopa useammaksi kuukaudeksi, joten vuokra-aika on joustava käsite.

Saat hyvillä ajo-ominaisuuksilla varustetun minibussin työmatkoihin, urheiluseuran reissuille tai pidemmälle lomareissulle, työkavereiden, perheen tai ystävien kanssa. Minibussilla matkustat mukavasti ja turvallisesti.

Minibussi on rekisteröity henkilöautoksi, joten tavallinen ajokortti riittää ajamiseen ja eikä nopeuttakaan ole rajoitettu tavalliseen henkilöautoon verrattuna.

Auto sijaitsee Rovaniemen keskustassa osoitteessa Rovakatu 24 A 13. 

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä niin päästään turvallisesti eteenpäin!

Tästä linkistä näet vapaat ajat Laplandminibussille:

https://www.nettivuokraus.com/autonvuokraus/minibussi-1-8/518101/

Tilaukset kannattaa tehdä suoraan, joko sähköpostitse urheiluhierojatimotormanen@gmail.com tai puhelimitse 0504703175 niin säästät myös kustannuksissa.

Sivun löydät myös facebookista https://www.facebook.com/Laplandminibuss/ sekä instagramista https://www.instagram.com/laplandminibuss/ 

In English https://urheiluhieroja-timo-tormanen1.webnode.fi/rent-laplandminibuss/

Vuokrasopimus / Ajolupa

VUOKRAUSEHDOT:

Auton käyttö

a) Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja sitoutuu käyttämään autoa vain sille tarkoitetulla tavanomaisella tavalla.

b) Vuokraaja sitoutuu itse kuljettamaan autoa. Hän saa luovuttaa auton toiselle tai toisen kuljetettavaksi vain jos vuokrasopimukseen on erikseen merkitty lupa siihen. Rajoitus ei koske vuokraajan palveluksessa olevia tai hänen ruokakuntaansa kuuluvia henkilöitä. Vuokraajalla (kuljettajalla) tulee olla voimassa oleva ajokortti ja vähintään yhden vuoden ajokokemus. Lisäksi hänen tulee täyttää vuokraamon edellyttämät ikävaatimukset. Vuokraaja on velvollinen antamaan tiedon tämän sopimuksen sisällöstä sille henkilölle, jolle hän tämän sopimuksen puitteissa vuokrakohteen luovuttaa.

Auton käyttäminen lainvastaisiin tarkoituksiin, hinaukseen, kilpailuihin tai niiden harjoituksiin, ajo-opetukseen sekä jäällä ajamiseen virallisesti merkittyjen jääteiden ulkopuolella on kielletty.

Auton jäädessä hetkeksikin pysäköidyksi, se on ehdottomasti lukittava.

Vuokranantajan luovuttaessa auton vuokraajalle kummankin osapuolen on syytä tarkastaa auton ulkoinen kunto mahdollisten vaurioiden syntyajankohtaa koskevien kiistojen ehkäisemiseksi

Vastuu autosta ja sen varusteista vuokra-aikana

Vuokraajan perusomavastuu

Vuokraaja on sopimukseen merkityn omavastuun ylärajaan saakka velvollinen:

Korvaamaan autolle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot

Korvaamaan autosta vuokra-aikana kadonneet osat ja lisävarusteet

Maksaa vahingon aiheuttamalta seisonta-ajalta vuokrasopimuksen mukaisen normaalin vuokrauksen vuorokausimaksun mikä on merkitty vuokrasopimukseen, kuitenkin enintään 30 vuorokaudelta. Seisonta-aika alkaa kulua vahinkopäivästä. Vuokraaja vapautuu kuitenkin vastuusta, jos hän saattaa todennäköiseksi, ettei hän ole menetellyt huolimattomasti. 

Vuokra-aika

Yksi vuokrausvuorokausi on 24 tuntia alkaen noutohetkestä.

Vuokraajan vastuu kaikesta vahingosta

Jos autolle tai vuokraamolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä tuottamuksesta, auton käyttämisestä alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, rikolliseen tarkoitukseen taikka siitä, että vuokraaja on muutoin olennaisesti rikkonut tämän sopimuksen ehtoja, vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokraamolle vahingon kokonaisuudessaan.

Vuokraajan vapautuminen korvausvastuusta

Vuokraaja vapautuu korvausvastuusta jos vuokraamo saa täyden korvauksen vahingosta vakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.

Muut maksuvelvollisuudet

Vuokraaja on velvollinen maksamaan kaikkine kustannuksineen vuokra-aikana auton käyttämisestä aiheutuvat sakot, pysäköinti ja pysäköinti-virhemaksut sekä ylikuormamaksut.

Maksut vuokrauksesta ja peruutusehdot

Ennakkomaksu

Auto luovutetaan kun ennakkomaksu on suoritettu luottokorttia tai suomalaista pankkikorttia käyttäen. Ennakkomaksu on puolet auton vuokrasta. 

Vuokralle ottaja sitoutuu suorittamaan vuokran maksun sopimuksen maksuaikataulun mukaisesti. Vuokrasopimus astuu voimaan, kun varaus on tehty.

Mikäli vuokralle ottaja peruu varauksensa viimeistään 2 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on vuokralle antajalla oikeus laskuttaa 40 % vuokrahinnasta. Mikäli peruminen tapahtuu 1 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on vuokralle antajalla oikeus laskuttaa 70 % vuokrahinnasta. Mikäli peruminen tapahtuu 0 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on vuokralle antajalla oikeus laskuttaa vuokra-aika kokonaan. Poikkeuksena lääkärintodistuksella todistettu matkaeste. Perumistapauksessa vuokralle antaja palauttaa muut mahdollisesti maksetut maksuerät.

Vuokran muusta maksutavasta voidaan sopia vuokrauksen alkaessa tekemällä siitä merkintä vuokrasopimukseen. Jos vuokraajaksi ilmoitettu henkilö tai yhteisö ei suorita vuokraa, sopimuksen allekirjoittanut henkilö on vastuussa vuokran maksamisesta.

Vuokraajan velvollisuus

Vuokraajan on luovutettava auto vuokraajalle käyttökuntoisena ja lain mukaisena auton varausvaiheessa sovittuna aikana ja sovitussa paikassa. Lisäksi vuokraaja on velvollinen antamaan vuokraajalle riittävän opastuksen ja ohjeet auton käytöstä. Ellei vuokraaja saa autoa käyttöönsä tehdyn varauksen mukaisesti, hän voi vaatia virhettä vastaavan vuokranalennuksen tai purkaa sopimuksen. Viivästyksestä aiheutuneesta vahingosta vuokraaja voi vaatia vahingonkorvausta.

Pääsääntöisesti auton jättö ja- luovutus tapahtuu Rovakatu 24 parkkipaikalta, mutta joissain tilanteissa voidaan sopia että auto toimitetaan vuokrasopimuksessa ilmoitettuun paikkaan. Jos vuokraaja laiminlyö ilmoittamisen velvollisuuden, vuokraamolla on oikeus periä kohtuullinen korvaus laiminlyönnin aiheuttamista taloudellisista mahdollisista menetyksistä.

Polttoaine ja auton hoito

Vuokraaja maksaa tarvitsemansa polttoaineen. Auto palautetaan vuokranantajalle tankattuna. Vuokranantajan on ilmoitettava, minkälaista polttoainetta tulee käyttää. Vuokraaja vastaa vääränlaatuisen polttoaineen käyttämisestä aiheutuneista vahingoista. Vuokraaja on vuokra-aikana velvollinen huolehtimaan auton normaaleista tarkistuksista, kuten esimerkiksi moottoriöljyn määrästä, jäähdyttimen ja akun nesteistä, renkaiden ilmanpaineista yms.

Vuokraajan toimenpiteet virhe-, vahinko- ja varkaustapauksissa

Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokraajalle autossa ilmenneestä virheestä tai autoa kohdanneesta vahingosta tai varkaudesta. Varkaudesta on tehtävä viipymättä ilmoitus poliisille. Vuokraamon on tämän jälkeen ilmoitettava vuokraajalle, mihin toimenpiteisiin tapahtuneen johdosta on ryhdyttävä. Vuokraaja saa kuitenkin vuokraamolle ilmoittamatta korjauttaa autoa vuokraamon kustannuksella enintään 150 euron arvosta, jos se matkan jatkumisen kannalta on välttämätöntä. Tällöin vuokraajan on hankittava auton korjanneelta liikkeeltä todistus tehdystä korjauksesta sekä yksilöity tosite suoritetusta maksusta.

Jos vuokraaja laiminlyö edellä mainittujen ilmoitusten tekemisen hän vastaa vuokraajalle siitä syntyneestä vahingosta.

Vuokranantajan vastuu auton virheestä

Jos autossa vuokra-aikana ilmenee tekninen vika tai muu virhe, vuokraaja voi vaatia virheen oikaisua tai virhettä vastaavaa vuokranalennusta. Jos auton kunnosta johtuva virhe on olennainen, vuokraaja voi vaatia sopimuksen purkua. Sopimusta ei kuitenkaan voida purkaa jos vuokraamo kohtuullisessa ajassa toimittaa tilalle korvaavan ajoneuvon. Viasta tai virheestä aiheutuneesta vahingosta vuokraaja voi vaatia vahingonkorvausta, enintään vuokrasopimuksen suuruisen summan.

Auton haku

Auto voidaan luovuttaa jo vuokrausta edeltävänä iltana noin klo 20 riippuen edellisen vuokrauksen päättymisestä ilman lisäkustannuksia. Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja sitoutuu käyttämään autoa vain sille tarkoitetulla tavanomaisella tavalla.

Auton palauttaminen sopimuksen mukaisen vuokra-ajan päättyessä

Auto on palautettava sovittuun paikkaan sovitun vuokra-ajan päättyessä. Palautusajan tai -paikan muuttumisesta on riittävän ajoissa sovittava vuokraamon kanssa. Sopimuksen mukainen vuokra-aika päättyy, kun auto on palautettu vuokraamoon tai kun vuokraamo on saanut vuokraajan ilmoituksen auton palauttamisesta vuokraamon hyväksymään paikkaan.

Jos autoa ei ole palautettu vuokra-ajan päättyessä eikä vuokra-ajan pidentämisestä ole sovittu vuokraamon kanssa, asia ilmoitetaan poliisille.

Jos vuokraaja laiminlyö kohdassa ilmoitetut velvoitteet, vuokraamolla on oikeus periä kohtuullinen korvaus laiminlyönnin vuokraamolle aiheuttamista taloudellisista menetyksistä.

Auton palauttaminen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä

Jos vuokraaja palauttaa auton ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä, ei vuokra-auton aikaisempi palauttaminen velvoita vuokranantajan maksetun vuokrahinnan palauttamiseen vuokraajalle.

Sopimuksen purkautuminen

Vuokraajalla on oikeus vuokra-ajan kuluessa purkaa tämä sopimus, jos käy ilmi, että vuokraaja rikkoo olennaisesti tätä sopimusta tai että vuokraaja ei vuokraamon arvion mukaan kykene käsittelemään autoa asianmukaisesti. Jos auton käyttö estyy tapahtuneen vahingon tai varkauden takia, sopimus purkautuu vuokraamon saatua ilmoituksen tapahtuneesta vahingosta tai varkaudesta. Vuokraamon purkaessa vuokrasopimuksen vuokraaja on velvollinen palauttamaan auton viivytyksettä vuokraajalle.

Auton vieminen Suomen rajojen ulkopuolelle

Auton ulkomaille vieminen vaatii aina vuokraamon kirjallisen luvan. Vuokra-auton vakuutusturva ja vuokrasopimuksessa sovitut omavastuuehdot ovat voimassa vain Suomessa.

Sopimusta koskevat riidat

Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisellä neuvottelulla, vuokraaja voi saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Jos erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, kanne on nostettava vuokraajan asuinpaikan alioikeudessa, ellei vuokraaja halua nostaa kannetta vuokraamon kotipaikan yleisessä alioikeudessa.