Ystävänpäiväksi hierontalahjakortti + FB arvonnat käyttöösi!

08.02.2019

Hei hyvät asiakkaani,

Ystävänpäiväksi hierontalahjakortti on loistava lahjaidea. Ehdit saada omasi haluamallasi summalla laittamalla sähköpostia urheiluhierojatimotormanen@gmail.com tai soittamalla 044 5858 664. Valmiit lahjakorttitarjoukset ja tilauslomakkeen löydät nettisivuiltani: https://www.urheiluhierojatimotormanen.net/lahjakorttimyynti/

Hierontojen hinnat löydät täältä: www.urheiluhierojatimotormanen.net/hinnoittelu

Ystävänpäiväksi on meneillään myös Facebook -sivuillani www.facebook.com/urheiluhierojatimotormanen arvonta joka suoritetaan ystävänpäivänä. Arvonta julkaisussa sanotaan seuraavasti:

"Ystävänpäivä lähestyy joten eiköhän laiteta uudenlainen arvonta pystyyn. Mitä jos voit saada jotain myös ystävällesi? Nyt laitetaan räätälöity 45 minuutin hieronta sinulle sekä valitsemasi hieronta ystävällesi puoleen hintaan!

Miten pääset mukaan? Tykkää ja kommenoi Facebookissa kenelle haluaisit tarjota hieronnan puoleen hintaan jos voitat arvonnan! Nyt kannattaa laittaa viestiä jakoon, että saadaan ystävänpäivän kunniaksi iloa jaettua mahdollisimman monelle.

Arvonta suoritetaan ystävänpäivänä torstaina 14.2. klo 17."

Monet teistä jo tietävätkin, että hierontojen lisäksi pyöritän Laplandminibussien vuokrausta. Haluan tuoda teille mahdollisuuden kuulla Laplandminibusseista lisää. Facebook - sivuilla www.facebook.com/Laplandminibuss löytyy toinen arvonta ystävänpäivän kunniaksi, joka menee seuraavasti:

"ARVONTA ystävänpäivän kunniaksi. Vie ystäväsi Laplandminibussilla ystävänpäivän jälkeisenä perjantaina ajelulle vain euron vuokralla! Maksat euron vuokran lisäksi vain polttoaineet jotka kulutat. Saat Laplandminibussin käyttöön perjantaina 15.2.19 klo 9:00 ja palautus autolla on lauantaina 16.2.19 klo 9:00.

Mitä sinun täytyy tehdä? Tykkää Facebookissa Laplandminibussin vuokraus -sivusta ja kommentoi kenen kanssa lähtisit ajelulle.

Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Lisätietoja: www.urheiluhierojatimotormanen.net/minibussin-vuokraus"

Jos siis haluat ja olet Facebookissa niin kannattaa tulla tykkäilemään ja osallistumaan arvontoihin.

Otan myös mielelläni parannusehdotuksia ja muita ideoita vastaan oman liiketoimintani kehittämiseksi. Tänä viikonloppuna olen kehittämässä omaa osaamistani "Dry needling" - koulutuksessa. Odotan innolla, että pääsen auttamaan teitä vieläkin paremmin laajennetulla osaamisella.

Toivottavasti nähdään pian!

PS. Tässä on vielä ensi viikon vapaat ajat:

maanantai 12.00-14.15
tiistai 9.45-11.00, 13.15- 17.00
torstai 11.00-15.00
perjantai 8.00-12.00

PPS. Koti- ja yrityskäyntien tiedot on päivitetty nettisivuille: www.urheiluhierojatimotormanen.net/kotikaynnit