Vinkkejä hieronta-ajan valitsemiseen

19.03.2022

Hierontaan ja mietityttää kuinka pitkä aika hierontaan pitäisi varata?

Tarvittava aika riippuu hierottavan alueen laajuudesta, sekä tarpeesta. Ongelmakohdat ja spesifit alueet vaativat usein enemmän käsittelyä kuin rentouttava ison alueen käsittely. Lisäksi aikaan vaikuttaa tehdäänkö hieronnassa mobilisoivaa hierontaa tai kuivaneulausta.

45 MINUUTTIA

Pienen alueen hierontahoito; esimerkiksi hartian ja niskan akuuttiin lihaskipuun. Laajemman alueen hoito; esimerkiksi niska-hartiaseudun ja selän hieronta tai jalkojen kevyt käsittely. 

60 MINUUTTIA

Laajemman alueen hoito; esimerkiksi niska-hartiaseudun ja selän hieronta tai jalkojen käsittely.Sopiva aika jossa kerkiää hyvin keskittymään lihasjumeihin jaloissa, niska hartia ja selän alueella.Soveltuu hyvin ensimmäiseksi käynti kerraksi.

90 MINUUTTIA

Koko vartalon hieronta tai . Sopii myös jalkojen tai ylävartalon perusteelliseen hieronta hoitoon. 90 minuutin aikana harvoin saadaan koko kehoa hierottua, mikäli kireyksiä löytyy paljon. 

120 MINUUTTIA

Koko vartalon klassinen- tai urheiluhieronta. Sopii myös jalkojen tai ylävartalon perusteelliseen hieronta hoitoon.

 Jos tulee kysyttävää hieronta-ajan pituuden valitsemisesta niin kannattaa laittaa viestiä ja katsotaan yhdessä sinulle sopiva aika