ePassi Hyvinvointi - käytössä!

05.02.2019

Mikä on ePassi Hyvinvointi?

ePassi Hyvinvointi vaikuttaa positiivisesti yrityksen työhyvinvointiin ja sen taloudellisiin tuloksiin tarjoamalla laajan valikoiman erilaisia työhyvinvointipalveluita.

Hyvinvointiedulla tarkoitetaan kaikkia työnantajan tukemia verottomia hyvinvointipalveluita, kuten hieronta-, hammaslääkäri- ja muita erikoislääkäripalveluita. ePassin ainutlaatuinen hyvinvointipalveluiden maksuväline on aina mukanasi mobiilissa eikä etujen tarjoamiseen tarvita tavanomaista laskutusrumbaa. ePassi on suora ratkaisu hyvinvointipalvelujen kysynnän huimalle kasvulle - ePassin avulla hyvinvointietujen tarjoaminen onkin nyt helpompaa kuin koskaan!

Miksi ePassi Hyvinvointi käyttöön?

Halusin olla edelläkävijä palveluiden tarjoamisessa, joten otin ePassi Hyvinvoinnin yhdeksi maksuvälineeksi. Kyselyitä on tullut jo aiemmin asiakkailta, että onko mahdollisuus maksaa tällä maksuvälineellä, joten päätin toimia asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

ePassi Hyvinvointi toimii samalla periaatteella kuin kaikki muutkin ePassi tuotteet: kustannukset perustuvat aina ePassin toteutuneeseen käyttöön ja helppo hallinnointi edistää työnantajankin hyvinvointia.

Mitä ePassi Hyvinvointi antaa sinulle?

Voit edistää omaa hyvinvointiasi käyttämällä ePassi Hyvinvointia maksuvälineenä. Työnantajasi haluaa edistää terveyttäsi, joten tule ja käytä oma etuutesi viisaasti!